• Shipped today if ordered before 3PM
  • Free shipping in Belgium over €100
  • Exclusive brands


    Privacy Policy

    Bescherming persoonsgegevens

    1.1         De door de Klant in het kader van zijn aankoop meegedeelde persoonsgegevens worden door The Short Way verwerkt in overeenstemming met de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG en de Wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

    1.2         The Short Way verbindt zich er toe de verkregen persoonsgegevens uitsluitend te gebruiken met het oog op het uitvoeren van haar verbintenissen ten aanzien van de Klant in het kader van de bedoelde verkoopovereenkomst alsook teneinde de Klant op de hoogte te houden van eigen acties en promoties van The Short Way, en zal deze gegevens steeds behandelen met inachtneming van de door dergelijke gegevens vereiste vertrouwelijkheid.

    1.3         The Short Way verbindt er zich toe de persoonsgegevens de Klant niet bekend te maken aan derden noch deze aan te wenden voor andere doeleinden dan deze beschreven in de Algemene Voorwaarden.

    1.4         The Short Way neemt passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens van de Klant te beschermen tegen toevallige of ongeoorloofde vernietiging, tegen toevallig verlies evenals iedere andere niet toegelaten verwerking van persoonsgegevens.

    1.5         De persoonsgegevens van de Klant zullen door The Short Way worden bewaard tot twee (2) jaar na de laatste aankoop door de Klant. Na deze datum zullen deze persoonsgegevens onmiddellijk en definitief worden vernietigd. Indien de Klant na voornoemde periode van twee (2) jaar opnieuw een bestelling via de website wil plaatsen, zal desgevallend een nieuwe account moeten worden aangemaakt.

    1.6         De Klant heeft te allen tijde recht op kosteloze inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen wanneer hiertoe grond bestaat en de verwerking ervan te laten beperken van hem betreffende persoonsgegevens.

                  De Klant heeft het recht zich te allen tijde kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn  persoonsgegevens met het oog op direct marketing.    

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    The Short Way 4,9 / 5 - 16 Reviews @ Google
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »